SCHAEFF HJULGRÄVARE

Vi på Sundahls Maskinaffär i Växjö har hjulgrävare med lång livslängd och hög produktivitet! Våra hjulgrävare har förbättrade funktioner som förenklar ditt arbete och gör det lite roligare. SCHAEFF har över 50 års erfarenhet av tillverkning av mobila grävmaskiner. Samtliga komponenter i maskinerna är noga utvalda för att förbättra utrustningens prestanda och produktivitet. Stort valbart program av extra utrustning som exempelvis 4 hjulsstyrning för snävare vändradie. Modellerna TW95 och TW110 finns dessutom i 36km/h version. Hjulgrävarna finns i viktklasserna 7,4ton-12ton. 

Vi erbjuder maskiner av hög kvalité

Du märker det antagligen redan vid ditt första arbetspass, det blir enklare och mer lönsamt med våra maskiner. Med hjälp av våra hjulgrävare förbättrar vi din produktivitet och mångsidighet. Behöver du en maskin som ger optimal användning, och har du rätt utrustning för dig och dina specifika behov? Tveka inte att kontakta oss för personlig vägledning.

Erbjuder ett brett utbud hjulgrävare

Beroende på dina unika behov erbjuder vi ett brett utbud av hjulgrävare. Arbetare du exempelvis i ett tätbebyggt område så har vi maskiner med kort svängradie som underlättar ditt arbete avsevärt med hjälp av dess smidighet. Sundahls Maskinaffär erbjuder även begagnade hjulgrävare samt reservdelar. Vi är leverantören som erbjuder helhetslösningar och anpassar oss efter dina behov och önskemål.

Gedigen erfarenhet av hjulgrävare

Vår personal har lång och gedigen erfarenhet i branschen och guidar dig mer än gärna i vårt breda sortiment. Sundahls Maskinaffär erbjuder en god service och uppfyller dina specifika önskemål. Tveka inte att kontakta oss om du har funderingar eller frågor kring någon av våra produkter. Vi är experter på maskiner och hjulgrävare och finns på plats för att vara behjälplig.