Sundahls Entreprenad
26972_500341
27063_500341
atlas1
img_1990

Entreprenad & entreprenadmaskiner

Vårt mål när du köper en entreprenadmaskin hos oss på Sundahls är att ditt arbete ska förenklas avsevärt. Kvalitetsmaskiner innehar mängder av positiva fördelar och förhoppningsvis kommer du märka skillnad redan under ditt första arbetspass. Som svensk importör av ATLAS samt JCB entreprenadmaskiner kan vi tillhandahålla både bandgrävare, hjulgrävare och hjulgrävare och även maskiner avsedda för järnväg.

Sprillans nytt eller begagnat? Vi har någonting för alla
De entreprenadmaskiner du hittar i vårt sortiment har hög produktivitet och lång livslängd. Du har dessutom valmöjligheten att under ett och samma tak finna mängder av olika varianter och modeller, såväl nya som begagnade. För dig som vill investera i tillbehör och reservdelar finns det ett gott urval även av detta. Vad du än är på jakt efter så kommer vi garanterat ha någonting som passar dig.

Tillhandahåll en entreprenadmaskin efter dina önskemål och behov
Vi vill vara ditt självklara val som partner när det kommer till att köpa högkvalitativa entreprenadmaskiner och tillbehör. Genom att erbjuda moderna och rationella lösningar av högsta kvalité vill vi lägga grunden för långsiktiga kundrelationer. Låt oss veta om du har särskilda önskemål eller behov gällande din utrustning på din maskin så ska vi se till att hitta en komplett lösning för dig. Vi kommer se till att anpassa maskinen så långt det är möjligt enligt dina önskemål så att du får maximal användning av din entreprenadmaskin.

Kontakta oss på Sundahls
Har du minsta lilla fråga eller fundering kring ditt köp, tveka inte att höra av dig till oss på Sundahls. Vår personal kommer ge dig god personlig service och viktiga tips för att optimera ditt köp.


I landet har vi flera återförsäljare som erbjuder försäljning, service och reservdelar. Gå in under fliken återförsäljare för mer info.