Kompakttraktorer

MF1500 - Kraftpaket som lätt tassar fram
MF 1500-serien är känd för att tillhandahålla goda prestanda och tillförlitlighet inom många användningsområden. Massey Ferguson har stärkt sin position i segmentet för kompakta traktorer genom introduktionen av en modell med hydrostatisk transmission som drivs av en trecylindrig dieselmotor.

MF1700 - Din nya bästa partner när det gäller kompakttraktorer
Massey Ferguson breddar kontinuerligt sitt produktsortiment för att förse kunderna med maskiner som exakt matchar deras behov. Massey Ferguson stärker nu sitt modellprogram av kompakta traktorer genom att introducera två nya modeller med 35 och 67 hk i MF 1700 M-serien.
Den nya konstruktionen har hög specifikationsnivå, vilket inkluderar en motor som uppfyller utsläppskravet steg V, en ny hydrostatisk transmission (med exakt manövrering och högre topphastighet) samt en ny fabriksmonterad hytt. Konstruerade för att med lätthet hantera en mängd tillämpningar, ger de allra högsta prestanda, kraft, tillförlitlighet och komfort.

MF3700AL - Din mångsidiga partner
De nya MF 3700 AL-traktorerna med antingen 75 hk, 85 hk eller 95 hk, har konstruerats särskilt för en förening av stabilitet och komfort med en avancerad specifikation som standard för dem som arbetar i bergstrakter eller kuperad terräng. De kan beställas med en hytt med plant golv eller låg profil som minskar höjden till under 2,44 m. Ett nytt, bredare chassi och större däck ger utmärkt stabilitet. Tack vare de kraftfulla motorerna och kompakta dimensionerna kan du förlita dig på att den mångsidiga MF 3700 AL levererar de prestanda som behövs vid krävande arbete i kuperad terräng, ute på fältet eller på gården.