Traktorer

Massey Fergusons traktorer ger prestanda, komfort och oeftergivlig kvalitet.
Effektiva, tillförlitliga motorer med den senaste tekniken med avancerade men ändå användarvänliga transmissioner som uppfyller jordbrukarens krav och får ut det mesta av ett stort antal olika redskap, medan driftkostnaderna hålls ner till ett minimum.

MF1500 - Styrka i kompaktformat
Massey Fergusons 1500-Serie är speciellt lämplig för park- och grönyteskötsel, där låg vikt och kompakta mått är viktigt.


MF1700 - Enkel, elegant och smidig

Massey Ferguson har tagit ytterligare ett steg för att stärka sin position i segmentet kompakttraktorer genom att introducera nya modeller med 3- respektive 4-cylindriga motorer, hydrostatisk transmission och nya funktioner, däribland en elektrisk farthållare och inställning av högsta hastighet.

MF3700 - En stark mångsysslare
MF 3700-serien består av robusta, slitstarka traktorer med snabb och smidig manöverbarhet. Dessa starka små maskiner har konstruerats för att klara av ett stort antal arbetsuppgifter inom lantbruk, parkförvaltning och olika specialistområden på ett enkelt, kostnadseffektivt sätt i en rymlig och bekväm arbetsmiljö.

MF5700 - En ny generation traktorer
Med den här nya och okomplicerade traktorserien har Massey Ferguson tagit konceptet för traktorer under 130 hk och konstruerat om det från grunden i syfte att uppfylla behoven inom dagens och morgondagens lantbruk.

MF6700 - En nyhet värd att testa
Underskattad men förmodligen den enskilt viktigaste delen i alla Massey Ferguson-traktorer är drivlinan. Varje chassikomponent har konstruerats från ett oskrivet blad för att ge enorm styrka, en viktig faktor i en jordbrukstraktors totala prestanda. Denna moderna konstruktion ger mångsidighet, kraft, hållbarhet och enastående förmåga till MF 6700-serien.

MF7700 - Mångsidighet och styrka
Traktorserien MF 7700 S från Massey Ferguson har konstruerats särskilt för att uppfylla behoven hos yrkesverksamma lantbrukare, oavsett arbetsförhållande och typ av verksamhet, från lantbruk med blandad driftsinriktning till växtodling och entreprenad.

MF8700 - En stordragare av rang
MF 8700 S med sin kraftfulla nya design har konstruerats för att fängsla dig redan från början. MF-ljuslisten och den ikoniska MF-logotypen med tre trianglar står i centrum för S Effects distinkta design, den konkreta formen av MF:s kraft, konstruktion och tekniska kvalitet.