Traktorer

Massey Fergusons traktorer ger prestanda, komfort och oeftergivlig kvalitet.
Effektiva, tillförlitliga motorer med den senaste tekniken med avancerade men ändå användarvänliga transmissioner som uppfyller jordbrukarens krav och får ut det mesta av ett stort antal olika redskap, medan driftkostnaderna hålls ner till ett minimum.

MF1500 - Kraftpaket som lätt tassar fram
MF 1500-serien är känd för att tillhandahålla goda prestanda och tillförlitlighet inom många användningsområden. Massey Ferguson har stärkt sin position i segmentet för kompakta traktorer genom introduktionen av en modell med hydrostatisk transmission som drivs av en trecylindrig dieselmotor.


MF1700 - Din nya bästa partner när det gäller kompakttraktorer
Massey Ferguson breddar kontinuerligt sitt produktsortiment för att förse kunderna med maskiner som exakt matchar deras behov. Massey Ferguson stärker nu sitt modellprogram av kompakta traktorer genom att introducera två nya modeller med 35 och 67 hk i MF 1700 M-serien.
Den nya konstruktionen har hög specifikationsnivå, vilket inkluderar en motor som uppfyller utsläppskravet steg V, en ny hydrostatisk transmission (med exakt manövrering och högre topphastighet) samt en ny fabriksmonterad hytt. Konstruerade för att med lätthet hantera en mängd tillämpningar, ger de allra högsta prestanda, kraft, tillförlitlighet och komfort.

MF3700AL - Din mångsidiga partner
De nya MF 3700 AL-traktorerna med antingen 75 hk, 85 hk eller 95 hk, har konstruerats särskilt för en förening av stabilitet och komfort med en avancerad specifikation som standard för dem som arbetar i bergstrakter eller kuperad terräng. De kan beställas med en hytt med plant golv eller låg profil som minskar höjden till under 2,44 m. Ett nytt, bredare chassi och större däck ger utmärkt stabilitet. Tack vare de kraftfulla motorerna och kompakta dimensionerna kan du förlita dig på att den mångsidiga MF 3700 AL levererar de prestanda som behövs vid krävande arbete i kuperad terräng, ute på fältet eller på gården.

MF 4700 M Okomplicerad effektivitet
Massey Ferguson har alltid tillhandahållit innovativa men praktiska maskiner som hjälper lantbrukare att svara upp mot dagens utmaningar på ett effektivt sätt. Den nya MF 4700 M för den här traditionen vidare genom att erbjuda en modern, högpresterande, robust och okomplicerad traktorserie, vilken ger utmärkt effektivitet för alla lantbrukare över hela världen. Tack vare en enkel konstruktion, tillverkad i toppmoderna fabriker över hela världen, med ett nytt utbud av transmissioner, effektiva drivlinor och hög komfortnivå ger den här serien exceptionell valuta för pengarna inom alla tillämpningsområden.

MF5700M Okomplicerad effektivitet
Med den här nya och okomplicerade serien erbjuder Massey Ferguson en mycket modern, högpresterande, robust traktor som ger exceptionell effektivitet för varje typ av lantbrukare.

Fem nya fyrcylindriga traktorer i MF 5700 M-serien med val mellan en utmärkt konstruerad 12x12-växellåda eller den välkända Dyna-4-transmissionen. Med lyftkapacitet på upp till 5,2 ton lämpar de sig perfekt för en mängd olika typer av fältarbete, såväl som lastararbete och transport.
Alla är utrustade med många moderna funktioner, hög utrustningsnivå och finns med en rad tillval och tillbehör.

MF 5S - Den bästa allround-traktorn för alla typer av lantbruk
Den nya MF 5S-serien som helt enkelt är klassens bästa traktorer mellan 105 hk och 145 hk, utgörs av fem modeller med en helt ny, uppgraderad konstruktion där den ikoniska saber-dekoren ingår.
De är pigga och smidiga och har klassens bästa sikt i kombination med utmärkt manövrerbarhet tack vare den snäva vändradien på 4 m. MF 5S levererar fantastiska prestanda och kombinerar ekonomi med hög klass på komfort och kontroll, samt ett brett urval av utrustning och tillval som passar alla tillämpningar.

MF 6S - Koncentrerad prestanda
Nya MF 6S fortsätter den tradition som lanserades med den ikoniska MF 8S, imponerande enkel och pålitlig traktor: när du använder din MF 6S kommer du att uppleva enorm smidighet och kraft samt fantastisk kvalitè dag efter dag. Motorhuven med den karakteristiska Saber linjen fångar blicken och förstärker traktorns kompakta mått.
En extremt "pigg" och reaktionssnabb motor som ger dig fördelarna med fyra cylindrar, men som har drag-, skjut- och lyftkraft som matchar en jämförbar sexcylindrig traktor.

MF 7S - En överlägsen jordbruksupplevelse
MF 8700 S med sin kraftfulla nya design har konstruerats för att fängsla dig redan från början. MF-ljuslisten och den ikoniska MF-logotypen med tre trianglar står i centrum för S Effects distinkta design, den konkreta formen av MF:s kraft, konstruktion och tekniska kvalitet.

MF 8S - Tractor of the Year 2021
Den senaste sexcylindriga AGCO Power-motorn på 7,4 l och med steg 5 avgasrening levererar högre effekt, vridmoment och prestanda vid lägre varvtal, vilket minskar driftskostnaderna.

MF 8700 S - Hög effekt och odling med precision
Den nya MF 8700 S-serien riktar sig till kunder som efterfrågar en traktor med ny touch av hög motoreffekt och odling med precision, samt en inspirerad konstruktion och optimerad effektivitet.
Den nya MF 8700 S med sin kraftfulla nya design har konstruerats för att fånga ditt intresse redan från början. Den NYA MF-ljuslisten och den ikoniska MF-logotypen med trippeltriangeln står i centrum för S-Effects distinkta design, den konkreta formen av MF:s kraft, konstruktion och tekniska kvalitet.