Vallmaskiner

McHale Fusion 3 - Kombipress
McHale Fusion 3 kombipress kombinerar två jobb som traditionellt görs separat, nämligen pressning och inplastning så att dessa arbetsmoment kan utföras av en person och en maskin. Fusion 3 är en unik, specialkonstruerad kombipress med hög kapacitet.

McHale Fusion 2 - Kombipress
Marknadens effektivaste kombipress med en unik och mycket snabb balöverföring från balkammaren till inplastarbordet. Inplastningen sker med ett unikt och exakt system via en stående inplastarring, vilket även bidrar till att maskinen blir kompakt och smidig.

McHale Rundbalspressar
Liksom alla övriga McHale-maskiner så är rundbalspressarna utvecklade för dagens moderna, krävande lantbrukare och entreprenörer. Vid produktutveckling är alltid ledstjärnan användarvänlighet och enkel manövrering.

McHale Inplastare
Inplastare från Mchale har egenskaper som praktisk design, komponenter av högsta kvalitet och exakta tekniska lösningar som gör dem till första valet för entreprenörer och lantbrukare.

McHale Balhanteringsredskap
McHale tillverkar ett flertal redskap för frontlastare så att rund- och fyrkantsbalar lätt kan hanteras och utfodringen till djuren underlättas.

ELHO - Alltid före!
ELHO slåttermaskiner, slåtterkrossar, strängläggare, strängvändare, buskröjare, utfodringsvagn och tubinplastare.